English   Български   Română   русский язык   čeština   slovenský jazyk   français   svenska   eesti keel


 1. Ce este RosterZ™?
  1. RosterZ™ Hockey este o aplicaţie facebook, gratuită şi uşor de folosit, care permite jucătorilor de hochei pe gheaţă, să găsească locuri unde îşi pot petrece timpul patinând, şi managerilor de patinoare să găsească mai mulţi patinatori. RosterZ cuprinde cea mai mare şi completă bază de date din lume, de patinoare de hochei, hărţi cu poziţionarea acestora şi direcţii de localizare. Puteţi folosi RosterZ pentru a programa, a găsi, pentru a vă alătura sau pentru a administra un joc pe gheaţă, practici sau jocuri de ligă.

 2. Cât costă RosterZ?
  1. RosterZ.com este gratis.
  2. Serios?
  3. Da, serios, este GRATIS. RosterZ este angajat în bunăstarea şi cultivarea celor mai grozave sporturi de hochei pe gheaţă, precum şi recreerea sau distracţia prin patinaj, prin aducerea a cât mai multor oameni pe gheaţă. Prin RosterZ, dorim să le uşurăm posibilitatea de-a ajunge pe gheaţă cât mai des, atât patinatorilor din echipele de hochei cât şi celor de patinaj artistic de orice nivel.

 3. Eu joc hochei. De ce ar trebui să folosesc RosterZ?
  1. RosterZ ajută patinatorii să găsească locuri unde îşi pot petrece timpul pe gheaţă, sau să participe la un joc amical, spontan. Folosind RosterZ, un jucător poate decide dacă doreşte sau nu să participe la un joc, înainte de a ajunge la patinoar. Folosind RosterZ, un jucător poate selecta la ce joc să meargă şi să evite drumul pănă acolo doar pentru a se înscrie pe un placaj. Nu vor mai fi drumuri la patinoar, doar pentru a afla că sistemul de refrigerare a patinoarului nu funcţionează şi că jocul este anulat.

 4. Eu administrez un joc de hochei sau un patinoar. De ce ar trebui să folosesc RosterZ?
  1. RosterZ vă ajută să găsiţi mai uşor patinatori pentru jocul dvs, prin posibilitatea de a vă face vizibil orarul, sutelor de milioane de oameni care folosesc Facebook-ul.
  2. Folosind RosterZ pentru a organiza un joc amical sau de ligă, un manager de patinoare poate creşte numărul participanţilor, prin permiterea jucătorilor să se înscrie online, în avans. Cu cât mai mulţi jucători se vor înscrie în avans, cu atât mai mulţi vor vedea că aveţi un joc bine organizat şi îşi vor dori să se alăture şi ei. Gândiţi-vă la această participare ca la „efectul bulgărelui de zăpadă”.
  3. RosterZ vă ajută să vă organizaţi jocul, în cazul în care prea mulţi jucători doresc să se alăture, permitându-vă să setaţi un număr maxim de jucători pentru fiecare joc. Apoi, RosterZ decide printr-un proces automat cine joacă, în funcţie de numărul limită dat de dvs.
  4. Sistemul de vechime RosterZ va acorda prioritate jucătorilor activi regulat, faţă de cei noi sau cei ocazionali, prin urmărirea numărului de jocuri jucate. Cu cât un jucător participă mai des ca patinator, cu atât rangul vechimii îi va creşte. Jucătorii cu cele mai multe jocuri jucate vor avea prioritate cu privire la acel număr maxim de jucători permişi într-un joc, dat de dvs pentru fiecare joc. Acest sistem oferă vechime jucătorilor activi regulat, care au patinat împreună şi pasează pucul de ceva vreme.
  5. De asemenea, RosterZ va permite managerului de joc să penalizeze pe acei care se înscriu la un joc, dar nu mai participă, sau pe acei care nu plătesc, permiţându-i astfel managerului să modifice rangul de vechime a jucătorului, pentru acel joc specific.

 5. Deţin sau administrez un patinoar. De ce ar trebui să folosesc RosterZ?
  1. Folosind RosterZ pentru a organiza un joc de hochei, patinoarelor le poate creşte numărul de participanţi, şi astfel veniturile, prin ajutorul acordat jucătorilor din zonale respective, de a găsi şi a se înscrie la jocurile organizate pe patinoarul dvs.
  2. RosterZ alege printr-un proces automatizat, cui anume i se va împrumuta patinoarul. Dacă prea mulţi jucători vor să patineze, un patinoar poate să folosească RosterZ pentru a organiza şi a comunica numărul maxim şi minim de jucătoi cărora li se va permite să patineze. La rândul său, această metodă încurajează mai mulţi jucători să se alăture unui joc, din timp. Rezultatul este mai previzibil pe nivele de participare şi ca circuit al banilor.
  3. Sistemul de vechime RosterZ va dă posibilitatea de a da prioritate jucătorilor activi regulat, faţă de cei noi sau cei ocazionali. Cu cât un jucător patinează mai des, cu atât rangul de vechime îi va creşte. Jucătorii cu cele mai multe jocuri jucate vor avea prioritate cu privire la acel număr maxim de jucători permişi într-un joc, dat de dvs pentru fiecare joc. Când aveţi un grup de patinatori activi regulat, cărora le place să patineze împreună şi să facă pasări de puc, creaţi un circuit financiar mai previzibil şi organizări de jocuri mai profitabile.
  4. RosterZ va permite managerului de patinoar să recompenseze patinatorii demni de încredere şi să-i penalizeze pe acei care nu-şi respectă programările sau nu plătesc, prin scăderea rangului de vechime a jucătorilor, acordându-le prioritate jucătorilor mai serioşi şi onorabili. Mai mult, managerul de patinoar le poate cere o taxă de intrare mai mare celor care vin fără programare, faţă de cei care se programează în avans, din nou, pentru a încuraja programările făcute din timp.

 6. De ce ar trebui ca echipa mea de hochei să folosească RosterZ pentru a gestiona participarea?
  1. RosterZ ajută managerii echipei să cunoască câţi jucători sunt la patinaj sau cine joacă într-un anumit joc, înainte de a ajunge propriu-zis la patinoar. Acest lucru permite managerului echipei să dea câteva apeluri în cazul în care mai este nevoie de un portar sau un alt jucător (chiar un albitru). Fiecare joc RosterZ are câte o căsuţă dedicată managerului de echipă, în care acesta să lase notiţe pentru echipă, în timp ce Consiliul acordă jucătorilor posibilitatea de-a vorbi despre strategii sau lovituri de joc.

 7. Lucrez pentru parcurile locale şi departamentul de recreere responsabil pentru patinoarele municipale. De ce ar trebui ca departamentul meu să folosească RosterZ?
  1. RosterZ ajută municipalităţile să crească participarea prin furnizarea unei simple, uşoare şi accesibile metode de localizare a patinoarelor şi programului de patinaj al acestora.
  2. În plus, RosterZ ajută la gestionarea alocării orarului prin furnizarea unui transparent şi echitabil sistem de programări. Cu RosterZ, guvernele locale şi departamentele de supraveghere pot vedea cine patinează, unde şi când, pentru a se asigura că programările şi timpul pus la dispoziţie, au fost acordate pe bună credinţă.
  3. RosterZ ajută patinoarele municipale să maximizeze utilizarea capacităţii lor, prin furnizarea unei metode prin care acestea să-şi poată publica programul disponibil de patinaj şi evenimentele care au loc. Prin folosirea RosterZ, patinoarele au capacitatea de-a prognoza şi calcula cererile.
  4. RosterZ permite patinoarelor municipale optimizarea resurselor şi veniturilor. Cu RosterZ, patinoarele pot oferi ore suplimentare, la cerere. Prin managementul de participare online, patinoarele pot oferi dimineaţa, jocuri matinale şi mai târziu, jocuri de seară, dacă şi numai dacă sunt înscrişi suficienţi patinatori. Orele de lucru profitablie, prelungite la patinoar, vor creşte participarea publicului, vor creşte satisfacţia comunităţii cu servicile publice şi vor da, de asemenea, ore suplimentare de lucru disponibile pentru personalul care lucrează la patinoare.

 8. Câte patinoare de hochei pe gheaţă sunt disponibile în RosterZ?
  1. RosterZ oferă cea mai completa baza de date de patinoare din istoria civilizaţiei occidentale, conţinând patinoare din mai mult de o sută de ţări de pe tot globul. Numărul se schimbă tot timpul după cum patinoare noi sunt în construcţie în zeci de ţări. Dacă doriţi să actualizaţi informaţiile pentru un patinoar anume sau chiar să adăugaţi o fotografie a patinoarului frecventat de dumneavoastră, trimiteţi-ne un bilet de sprijin.
  2. În timp ce RosterZ nu include o listă cuprinzătoare de arene inline şi pentru hochei pe role, suntem bucuroşi să adăugaţi arene de hochei pe role şi patinoare pentru hochei cu mingea, la cerere, pentru grupurile care doresc să folosească RosterZ. RosterZ va adăuga, de asemenea, piste pentru patinajul de viteză. Pur şi simplu trimiteţi-ne un bilet de sprijin.
  3. Baza de date cu patinoare RosterZ este susţinută şi actualizată de către comunitatea globală de patinatori. Pentru a trimite informaţii despre un patinoar, vă rugăm să ne trimiteţi un bilet de sprijin.

 9. Pentru ce ţări are RosterZ în prezent lista cu patinoarele disponibile?
  1. Africa de Sud
  2. Albania
  3. Algeria
  4. Andora
  5. Anglia
  6. Arabia Saudită
  7. Argentina
  8. Armenia
  9. Australia
  10. Austria
  11. Azerbaijan
  12. Azore
  13. Bahamas
  14. Bahrain
  15. Belarus
  16. Belize
  17. Bosnia şi Herţegovina
  18. Brazilia
  19. Brunei
  20. Bulgaria
  21. Canada
  22. Chile
  23. China
  24. Cipru
  25. Coasta de Fildeş
  26. Columbia
  27. Coreea de Nord
  28. Coreea de Sud
  29. Costa Rica
  30. Croaţia
  31. Danemarca
  32. Ecuador
  33. Egipt
  34. Elveţia
  35. Emiratele Arabe Unite
  36. Estonia
  37. Filipine
  38. Finlanda
  39. Franţa
  40. Georgia
  41. Germania
  42. Gibraltar
  43. Grecia
  44. Groenlanda
  45. India
  46. Indonezia
  47. Insulele Canare
  48. Iran
  49. Irlanda
  50. Irlanda de Nord
  51. Islanda
  52. Italia
  53. Japonia
  54. Kazahstan
  55. Kenia
  56. Kuweit
  57. Kârgâzstan
  58. Letonia
  59. Liban
  60. Libia
  61. Liechtenstein
  62. Lituania
  63. Luxemburg
  64. Macedonia
  65. Malaezia
  66. Maroc
  67. Mexic
  68. Moldova
  69. Monaco
  70. Mongolia
  71. Muntenegru
  72. Namibia
  73. Nepal
  74. Nigeria
  75. Norvegia
  76. Noua Zeelandă
  77. Oman
  78. Pakistan
  79. Polonia
  80. Portugalia
  81. Republica Cehă
  82. România
  83. Rusia
  84. Scoţia
  85. Serbia
  86. Singapore
  87. Siria
  88. Slovacia
  89. Slovenia
  90. Spania
  91. Sri Lanka
  92. Statele Unite
  93. Suedia
  94. Tadjikistan
  95. Taiwan
  96. Thailanda
  97. Tibet
  98. Tunisia
  99. Turcia
  100. Turkmenistan
  101. Ţările de Jos
  102. Ucraina
  103. Ungaria
  104. Uzbekistan
  105. Venezuela
  106. Wales

 10. Aş dori să prezint unele informaţii despre un patinoar care nu apare în listă sau să actualizez informaţii despre un patinoar deja existent. Pe cine pot contacta?
  1. Trimiteţi-ne un bilet de sprijin şi vom actualiza baza de date. Ne dorim să păstrăm informaţiile cu privire la patinoare, cât mai curente, pentru a sprijinii patinatorii noştri. Vă mulţumim anticipat pentru ajutor.

 11. Cum pot să încep să folosesc RosterZ?
  1. Începutul folosirii este uşor. Doar duceţi-vă la pagina dvs de pornire Facebook şi adăugaţi aplicaţia RosterZ la pagina dvs Facebook.
  2. Dacă nu aveţi încă un cont de Facebook, aveţi posibilitatea să vă deschideţi unul la http://www.facebook.com.

 12. Cum pot să-mi fac prietenii şi colegii de echipă să folosească RosterZ?
  1. După ce aţi adăugat cererea RosterZ la contul dvs FacebBook, vă puteţi invita prietenii şi colegii de echipă, făcând clic pe butonul „Invită-ţi prietenii să folosească RosterZ” de la http://apps.facebook.com/rosterz.

 13. Cum pot găsi un joc amical pe RosterZ?
  1. După ce v-aţi adăugat RosterZ pe pagina dvs Facebook, introduceţi codul dvs poştal local şi apoi căutaţi un astfel de joc pe o rază de 50 mile de casa dvs.
  2. Reţineţi că este necesar codul dvs zip, pentru a permite folosirea funcţilor de căutare în cadrul RosterZ.

 14. Cum îmi pot adăuga jocul meu hockey pe RosterZ?
  1. Găsiţi-vă patinoarul, duceţi-vă la pagina patinoarului ales şi selectaţi „Crează un joc”, şi apoi adăugaţi informaţiile despre joc pe cererea RosterZ, inclusiv detaliile cum ar fi data, ora, locul, frecvenţa, numărul de patinatori permişi, şi o descriere personală sau un comentariu, dacă doriţi.

 15. De ce ar trebui să adaug numărul meu de telefon sau SMS/adresa de mesaj text la profilul meu?
  1. Această informaţie este în întregime opţională. În cazul unei schimbări de ultim moment sau anulare a unui joc (cum ar fi atunci când patinoarul se închide din cauza unor probleme de refrigerare sau de vreme), dorim ca managerul jocului să aibă posibilitatea să vă contacteze înainte ca dvs să mergeţi la patinoar. În curând, sperăm că vom putea adăuga o nouă caracteristică, care să permită managerilor de joc să trimită un singur mesaj text pentru toţi jucătorii dintr-o anumită listă.

 16. De ce ar trebui să furnizez adresa mea?
  1. Această informaţie este opţională. Motorul de cautare RosterZ se bazează pe distanţa euclidiană (asemănătoare zborului Black Hawk). Prin furnizarea adresei dvs, putem calcula mai bine distanţele de la casa dvs la patinoare. (A se vedea politica de confidenţialitate de mai jos, în caz de îngrijorare).
  2. Cu adresa dvs completă, RosterZ vă poate oferi o listă completă a tuturor patinoarelor pe o rază de 50 mile de la adresa dvs şi distanţele la aceste patinoare. RosterZ de asemenea, va oferă hărţi detaliate şi direcţii de locaţie spre orice patinoar pe care îl alegeţi.
  3. În scopul de a genera direcţii de locaţie spre un patinoar, aplicaţiile de cartografiere necesită o adresă folosită ca punct de plecare.

 17. De ce este important numărul de jocuri jucate?
  1. Numărul de jocuri jucate indică rangul de vechime al unui jucător pentru un anumit joc. Similar cu un profil de ebay, cu cât participaţi regulat la un joc, cu atât va creşte mai mult rangul dvs de vechime.

 18. Cum este determinat rangul de vechime al unui jucător?
  1. De fiecare dată când participaţi la un anumit joc, RosterZ va adăuga 1 punct la totalul dvs de „Jocuri jucate” pentru acel joc. Cu toate acestea, managerul jocul are dreptul de a vă reduce acel număr dacă vă înscrieţi la un joc şi apoi nu mai mergeţi sau dacă participaţi la un joc, dar nu îl şi plătiţi.

 19. Care sunt beneficiile de urmărire unui joc jucat de către un jucător?
  1. Cu sistemul de clasare a vechimii RosterZ, participarea regulată este recompensată. Deoarece vechimea unui jucător creşte de fiecare dată când acesta participă la un joc, sistemul de vechime face posibil pentru un grup de jucători, care participă regulat, să aibă prioritate la un anumit joc, ca şi când aceşti jucători şi-ar fi caştigat vechimea lor. Jucătorii ocazionali vor avea rang moderat de vechime şi de obicei sunt selectaţi. Începătorii şi jucătorii cei mai recenţi vor începe cu rangul de vechime de la zero jocuri jucate şi îl pot creşte de fiecare dată când patinează. În acest fel, participarea regulată este recompensată.

 20. Ce înseamnă numărul maxim de jucători?
  1. Numărul maxim de jucători este numărul total de jucători participanţi la un anumit joc, fiind ales de managerul jocului, de obicei între 15 – 24 jucători pentru fiecare joc, depinzând de numărul de patinatori permişi.

 21. Ce înseamnă numărul minim de jucători?
  1. Numărul minim de jucători este numărul total de jucători pe care managerul de joc îl cere pentru a rezerva sau a plăti timpul petrecut pe gheaţă. În cazul în care numărul minim de jucători nu este atins, jocul ar putea fi anulat astfel încât managerul de joc nu ar mai putea să rezerve necesarul de gheaţă, sau patinoarul nu ar mai putea să rămână deschis.

 22. Ce reprezintă tab-ul "My Watch List"?
  1. Similară cu lista de supraveghere Ebay, "My Watch List" este locul în care puteţi monitoriza jocurile amicale din zona respectivă, astfel încât să puteţi alege să vă alăturaţi la cele mai bune jocuri pentru dvs.

 23. Ce reprezintă tab-ul "My Games"?
  1. Tab-ul "My Games" este lista dvs personală de viitoare jocuri, la care aţi ales să participaţi săptămâna viitoare.

 24. Ce reprezintă linia orizontală din registru?
  1. Sub linia limită din registrul este indicată lista de jucători care au fost refuzaţi pentru acel anumit joc. Acest număr este pre-determinat de managerul de joc. Jucătorii de deasupra acelei linii, ce reprezintă termenul limită de înregistrare, au fost acceptaţi.
  2. În cazul în care numărul maxim de jucători este 20 şi 25 de jucători s-au înscris pentru joc, linia delimitatoare va fi plasată între jucatorul #20 şi #21 din registru. Numai numărul maxim de jucători desemnat de către managerul jocului (în acest caz, 20) vor avea posibilitatea de-a participa şi patina.
  3. Dacă un jucător se retrage din listă înainte de termenul limită de înregistrare, fiecare jucător de vechime mai mică, se va muta în sus cu câte un loc şi următorul jucător de pe listă va putea participa.
  4. În cazul în care numărul maxim de portari este de 2 şi 3 portari s-au înscris, cei 2 portari cu cele mai multe jocuri jucate vor putea participa. În acest fel, managerii de joc pot construi o diagramă profundă de portari disponibili. Din nou, acest număr este pre-determinat de managerul jocului.

 25. Care este poziţia ta preferată?
  1. Meniul poziţiei preferate specifică managerului de joc, în ce poziţie preferaţi dvs să jucaţi. Acesta nu este destinată de a fi un angajament de niciun fel, cu excepţia cazului în care, desigur, sunteţi un portar.

 26. Ce se întâmplă dacă îmi place să fiu jucător, dar de asemenea, pot juca ocazional şi ca portar?
  1. Noi colecţionăm aceste informaţii pentru o caracteristică viitoare. Dacă preferaţi să fiţi jucător, dar sunt dispuşi să jucaţi şi ca portar dacă este necesar, atunci desemnaţi poziţia preferată în profilul dvs ca LW, C, RW, CD sau LD, în funcţie de preferinţele dvs. Apoi, verificaţi de asemenea şi căsuţa „Backup Goalie” de mai jos de meniul poziţiei preferate, astfel încât managerul de joc să vă poată contacta, în cazul în care este nevoie pe termen scurt, de un portar suplimentar.
  2. Acest lucru nu este destinat de a fi un angajament de niciun fel, cu excepţia cazului în care, desigur, sunteţi un portar.

 27. Care reprezintă termenul limită de înregistrare?
  1. Termenul limită de înregistrare este momentul final în care vă puteţi alătura la un anumit joc.
  2. De exemplu, dacă un joc începe de la ora 21, managerul de joc poate stabili termenul limită de înregistrare pentru ora 19. Un jucător va trebui să se înregistreze pentru joc înainte de termenul limită de înregistrare, adică pănă la ora 19, pentru participarea sa la acel joc. După ce termenului limită de înregistrare expiră, registrul este blocat. În acest fel, managerul de joc va şti înainte de joc, cât de mulţi patinatori intenţionează să participe.
  3. În plus, acei jucători care şi-au făcut o programare pentru un joc în avans faţă de termenul limită de înregistrare, au prioritate faţă de cei care vin fără una.
  4. Mai mult, managerul de joc le poate cere celor fără programare, o taxă mai mare decât celor care au una, încurajând astfel mai mulţi patinatori să se înscrie în avans.

 28. M-am înscris în avans, dar sunt sub linia delimitatoare. De ce?
  1. În mod implicit, RosterZ va sorta jucatorii pentru orice joc, în funcţie de rangul de vechime al acestora. Deci, dacă vă înscrieţi pentru un anumit joc la care aţi participat doar de 5 ori, şi apoi o mulţime de alţi jucători care frecventează acel joc s-au înscris după dvs, şi toţi au vechimea mai mare, aceştia vor fi plasaţi deasupra dvs, pe listă. Atâta timp cât sunteţi deasupra liniei delimitatoare, vă este permis să participaţi la joc.

 29. Dacă m-am înscris pentru un joc şi nu mai pot participa, mă pot şterge din lista de înregistrare?
  1. Da, un jucător se poate retrage dintr-un anumit joc în orice moment, înainte de termenul limită de înregistrare, fără penalităţi.

 30. Care este diferenţa dintre un joc de auto-aprobare şi un joc de aprobare manuală?
  1. Când un manager de joc selectează opţiunea de joc deschis, acest lucru înseamnă că orice jucător se poate înregistra online pentru acel joc.
  2. Această setare este folosită pentru „joc amical deschis”, precum şi sesiunii de patinaj pentru public.
  3. Când un manager de joc selectează opţiunea „aprobare”, un jucător va trebui să fie aprobat în prealabil de către managerul de joc, înainte de aderarea la acel joc. Această setare este folosită pentru „jocurile private”, cum ar fi jocurile de interior, jocuri de echipă locală, jocuri de club şi jocuri amicale cu restricţii de vârstă sau alte restricţii de participare.

 31. Cum pot organiza un joc normal periodic?
  1. Când înscrieţi un joc, mergeţi la domeniul de joc periodic şi selectaţi din opţiunile: o singură dată, zilnic, săptămânal, bi-lunar, anual sau TBD (To Be Determinated – Va Fi Determinat). Jocul dvs se va reînnoi apoi a doua zi după joc şi jucătorii se vor putea înscrie din nou.
  2. De asemenea, puteţi încărca o fotografie de grup sau de echipă şi să o adăugaţi pe pagină, pentru jocul dvs.

 32. Dacă am nevoie de ajutor pentru înfiinţarea unui joc de hochei pe gheaţă sau a unui joc amical, pe cine ar trebui să contactez?
  1. Trimiteţi un e-mail la support pentru RosterZ.com. Vă vom ajuta cu plăcere.

 33. Ce este un Atom/RSS Feed?
  1. Un Atom feed sau un RSS feed este o modalitate simplă de a primi o notificare în căsuţa dvs de e-mail sau în browser-ul web, cum că o pagină web s-a schimbat. Dacă primiţi Atom sau RSS feed (cum ar fi cu Apple Mail), veţi primi o notificare în căsuţa de e-mail atunci când a existat o schimbare a registrului, atunci când un mesaj de la managerul de joc a fost postat sau atunci când un comentariu a fost adăugată de la un alt patinator.

 34. De ce ar trebui să aleg să folosesc mai degrabă RosterZ, decât alte programe soft de management de liga?
  1. RosterZ a fost proiectat de către jucători de hochei pentru jucatorii de hochei. Noi nu încercăm să facem fiecare sport. Vrem să rămânem simplii şi angajaţi să facem un singur lucru bune, să vă ajută pe dvs să vă gestionaţi bine timpul de petrecut pe gheaţă.
  2. În plus, RosterZ este o gazdă, o aplicaţie web. Astfel, nu trebuiesă vă instalaţi sau să cunoaşteţi să folosiţi nici un soft.
  3. Si nu uitaţi, RosterZ este gratuit.

 35. Care este politica dvs de confidenţialitate?
  1. Cum RosterZ este o aplicatie Facebook, politica noastră de confidenţialitate este dictată de către şi în concordanţă cu politica de confidenţialitate Facebook. Cu toate acestea, încercăm să facem un pic mai bine.

 36. Care sunt termenii de folosire a lui RosterZ?
  1. Puteţi citi TOU aici.

 37. După revizuirea FAQ, încă mai am întrebări. Pe cine ar trebui să contactez?
  1. Trimiteţi-ne un e-mail pentru support pentru RosterZ.com Vom răspunde cu plăcere la întrebările dvs.

 38. Când a fost publicat acest FAQ?
  1. Această versiune de FAQ a fost publicată pe 1 noiembrie, 2010.